Delatnosti Tag Autotransporta mogu se podeliti na dve osnovne grane: pružanje usluga šlep službe i uvoz i transport vozila iz inostranstva.

ŠLEP SLUŽBA


Locirani smo na teritoriji Novog Sada, ali po Vas, Vaše vozilo i Vaše saputnike dolazimo bilo gde, u Srbiji ili inostranstvu. Dostupni smo za Vas 24/7, svakoga dana u godini! Ukoliko je Vaše vozilo učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi ili se zaglavilo, mi Vaše vozilo izvlačimo i odvozimo ga na lokaciju po Vašem izboru.

šlep služba - o nama
uvoz automobila

USLUGE TRANSPORTA


Tag Autotransport vrši uvoz i transport automobila, motocikala i manjih poljoprivrednih i građevinskih mašina. Uvek smo spremni na dogovor, tako da po Vaše motorno vozilo odlazimo u bilo koju zemlju Evropske Unije. Vršimo transport i iz Švajcarske, a ukoliko nas pozovete, možemo ugovoriti i odlazak do neke druge zemlje, koja nije članica EU. Ukoliko se odlučite za ovu uslugu, mi Vam besplatno pomažemo da najbrže i najbezbolnije prođete kroz proceduru carinjenja. Takođe Vam asistiramo u prikupljanju celokupne dokumentacije potrebne za registraciju uvezenog vozila.

Naše vrednosti

Tag Autotransport se ponosi svojom radnom etikom i svojim klijentima. O nama najlepše govore naši klijenti, ali želimo da podelimo sa vama vrednosti na kojima počiva naše poslovanje.

  • Brzina - članovi našeg tima u najkraćem roku izlaze na teren da obave povereni zadatak.

  • Fleksibilnost - uvek smo spremni na dogovor, i voljni da Vam izađemo u susret, tako da zajednički nađemo rešenje koje je realistično, ali koje je ipak u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

  • Tačnost i profesionalnost - prioritet našeg tima je da dogovor uvek ispoštujemo do najsitnijih stavki, kao i da uslugu izvršimo u skladu sa zakazanim terminom, i u zadatom roku.

  • Individualni pristup - bilo da sarađujemo sa fizičkim ili pravnim licima, izvršavanju svake usluge pristupamo sa maksimalnom ljubaznošću, profesionalnošću, pažnjom i trudom. Svesni smo da je uvoz vozila veliki i važan korak, bilo za Vas i Vašu porodicu, ili Vaše preduzeće, stoga smo uvek dostupni da odgovorimo na sva vaša pitanja, nedoumice, ili da Vam pomognemo da razrešite neke poteškoće koje se u toku procedure uvoza mogu javiti. Pružamo vam i besplatnu pomoć prilikom carinjenja, kao i prilikom prikupljanja dokumentacije neophodne za registraciju. Tu smo i da Vam pomognemo prilikom tumačenja zakonskih regulativa relevantnih za Vaš slučaj.